Passa al contingut principal

Microrelat mes d'abril

D'acord amb les normes del concurs de Microrelats Encadenats, el relat del mes d'abril ha de començar amb les darreres paraules del relat guanyador del mes anterior. Per tant, les primeres paraules dels nous relats seran:

Los créditos aparecieron y la gente se levantó de sus butacas
Els crèdits van aparèixer i la gent es va aixecar de les seves butaques


Us recordo que podeu participar tant en castellà com en català i que podeu consultar en aquest blog les bases de la convocatòria. El professorat també es pot animar encara que els seus relats no participin en el concurs. Vinga..., que aquest confinament ens inspiri a ser més creatius!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Microrelat guanyador del mes de maig

Aquí teniu el resultat de les vostres votacions. Esperem que hàgiu gaudit de les quatre històries finalistes del mes de maig i gràcies per la vostra participació en la votació. Cliqueu l'enllaç Show the Winner,  situat en la part de baix de la imatge per descobrir el guanyador. Us recordem que al mes de juny se celebrarà el darrer concurs de microrelats del curs actual i que les paraules amb què començarà aquest relat són:  Aquellos recuerdos me habían superado... Aquells records m'havien superat...

I a tu, perquè t'agrada llegir?

Si reflexionem per què ens agrada llegir, és possible que no hi hagi una mateixa resposta però amb seguretat els grans lectors podrien confirmar que llegir és un procés exponencial; l'interès per la lectura creix a mesura que augmenta el temps que li hi dediquem. Alguns no llegeixen mai i altres, en canvi, llegeixen sense aturar. Cerquen qualsevol moment lliure del dia, qualsevol racó, per agafar una història i formar part d'ella. Llegir és voler pertànyer a un altre món, una altra vida, una fantasia. Les imatges que donen vida a les paraules d'un text les creen els lectors (quina meravella) i cada lector d'una mateixa història crea les seves pròpies. La lectura ens atorga aquest poder. Empreu-lo! I A TU, PER QUÈ T'AGRADA LLEGIR? Comparteix amb tothom què significa la lectura per a tu. Volem escoltar les vostres veus i animar els qui no llegeixen mai a contagiar-se del plaer de la lectura. Esperem les vostres respostes!