Passa al contingut principal

Microrelat mes d'abril

D'acord amb les normes del concurs de Microrelats Encadenats, el relat del mes d'abril ha de començar amb les darreres paraules del relat guanyador del mes anterior. Per tant, les primeres paraules dels nous relats seran:

Los créditos aparecieron y la gente se levantó de sus butacas
Els crèdits van aparèixer i la gent es va aixecar de les seves butaques


Us recordo que podeu participar tant en castellà com en català i que podeu consultar en aquest blog les bases de la convocatòria. El professorat també es pot animar encara que els seus relats no participin en el concurs. Vinga..., que aquest confinament ens inspiri a ser més creatius!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Microrelat guanyador del mes de maig

Aquí teniu el resultat de les vostres votacions. Esperem que hàgiu gaudit de les quatre històries finalistes del mes de maig i gràcies per la vostra participació en la votació. Cliqueu l'enllaç Show the Winner, situat en la part de baix de la imatge per descobrir el guanyador.Us recordem que al mes de juny se celebrarà el darrer concurs de microrelats del curs actual i que les paraules amb què començarà aquest relat són: 
Aquellos recuerdos me habían superado... Aquells records m'havien superat...

Benvinguts al món dels relats

Aquest viatge comença per transmetre-us el nostre amor pels microrelats. Com és possible contar una història en tan sols 10, 50 o 100 paraules?  Volem contagiar-vos d'aquesta passió per llegir i per escriure contes. Volem que us animeu a compartir les vostres històries cada mes i que aquestes històries ens facin pensar, riure o somiar, que "ens facin lliures".

Tu pots contribuir a fer-nos viure aquesta experiència. Cada mes publicarem les paraules amb què haurà de començar la teva història i cada mes hi haurà un relat guanyador. Els relats s'encadenaran mes a mes. Podran participar alumnes i professors en categories diferents. Consulta les bases de la convocatòria en aquest blog i anima't.

Si vols, et convidem també a fer comentaris a les nostres publicacions. Llegeix, pensa i escriu!