Passa al contingut principal

Microrelat mes d'abril

D'acord amb les normes del concurs de Microrelats Encadenats, el relat del mes d'abril ha de començar amb les darreres paraules del relat guanyador del mes anterior. Per tant, les primeres paraules dels nous relats seran:

Los créditos aparecieron y la gente se levantó de sus butacas
Els crèdits van aparèixer i la gent es va aixecar de les seves butaques


Us recordo que podeu participar tant en castellà com en català i que podeu consultar en aquest blog les bases de la convocatòria. El professorat també es pot animar encara que els seus relats no participin en el concurs. Vinga..., que aquest confinament ens inspiri a ser més creatius!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tornem a començar

Benvinguts de nou al concurs de microrelats. La primavera ja és aquí i les darreres paraules del relat guanyador del mes d'abril no podrien ser més inspiradores. Enhorabona a la guanyadora: Núria Coll Timoner! A los pocos días desperté y me reuní con las otras mariposas en ese jardín ya abandonado. Pocs dies després, vaig despertar i em vaig reunir amb les altres papallones en aquest jardí abandonat. Animeu-vos a participar una altra vegada i recordeu que els microrelats poden estar escrits tant en castellà com en català. Podeu consultar les bases de la convocatòria en aquest blog.