Passa al contingut principal

Tornem a començar

Benvinguts de nou al concurs de microrelats. La primavera ja és aquí i les darreres paraules del relat guanyador del mes d'abril no podrien ser més inspiradores. Enhorabona a la guanyadora: Núria Coll Timoner!

A los pocos días desperté y me reuní con las otras mariposas en ese jardín ya abandonado.
Pocs dies després, vaig despertar i em vaig reunir amb les altres papallones en aquest jardí abandonat.

Animeu-vos a participar una altra vegada i recordeu que els microrelats poden estar escrits tant en castellà com en català. Podeu consultar les bases de la convocatòria en aquest blog. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Microrelat guanyador del mes de maig

Aquí teniu el resultat de les vostres votacions. Esperem que hàgiu gaudit de les quatre històries finalistes del mes de maig i gràcies per la vostra participació en la votació. Cliqueu l'enllaç Show the Winner, situat en la part de baix de la imatge per descobrir el guanyador.Us recordem que al mes de juny se celebrarà el darrer concurs de microrelats del curs actual i que les paraules amb què començarà aquest relat són: 
Aquellos recuerdos me habían superado... Aquells records m'havien superat...

Benvinguts al món dels relats

Aquest viatge comença per transmetre-us el nostre amor pels microrelats. Com és possible contar una història en tan sols 10, 50 o 100 paraules?  Volem contagiar-vos d'aquesta passió per llegir i per escriure contes. Volem que us animeu a compartir les vostres històries cada mes i que aquestes històries ens facin pensar, riure o somiar, que "ens facin lliures".

Tu pots contribuir a fer-nos viure aquesta experiència. Cada mes publicarem les paraules amb què haurà de començar la teva història i cada mes hi haurà un relat guanyador. Els relats s'encadenaran mes a mes. Podran participar alumnes i professors en categories diferents. Consulta les bases de la convocatòria en aquest blog i anima't.

Si vols, et convidem també a fer comentaris a les nostres publicacions. Llegeix, pensa i escriu!