Passa al contingut principal

Recomana’m un llibre

Quin llibre SÍ o SÍ trobes que tothom hauria de llegir aquest estiu? És una història d'aventures, d'intriga, d'amor? O tal vegada el que t'ha atrapat ha sigut un dels personatges? Has plorat llegint aquesta història? T'has mossegat les ungles? Has deixat de fer alguna cosa per continuar devorant les seves pàgines? T'ha fet reflexionar en acabar de llegir? 
Esperem les vostres recomanacions per aquest estiu, un estiu ben merescut per tothom i en el qual no volem deixar de gaudir de la creació literària. ANIMA'T I RECOMANA UN LLIBRE!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Tornem a començar

Benvinguts de nou al concurs de microrelats. La primavera ja és aquí i les darreres paraules del relat guanyador del mes d'abril no podrien ser més inspiradores. Enhorabona a la guanyadora: Núria Coll Timoner! A los pocos días desperté y me reuní con las otras mariposas en ese jardín ya abandonado. Pocs dies després, vaig despertar i em vaig reunir amb les altres papallones en aquest jardí abandonat. Animeu-vos a participar una altra vegada i recordeu que els microrelats poden estar escrits tant en castellà com en català. Podeu consultar les bases de la convocatòria en aquest blog.