Passa al contingut principal

Recomana’m un llibre

Quin llibre SÍ o SÍ trobes que tothom hauria de llegir aquest estiu? És una història d'aventures, d'intriga, d'amor? O tal vegada el que t'ha atrapat ha sigut un dels personatges? Has plorat llegint aquesta història? T'has mossegat les ungles? Has deixat de fer alguna cosa per continuar devorant les seves pàgines? T'ha fet reflexionar en acabar de llegir? 
Esperem les vostres recomanacions per aquest estiu, un estiu ben merescut per tothom i en el qual no volem deixar de gaudir de la creació literària. ANIMA'T I RECOMANA UN LLIBRE!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Microrelat guanyador del mes de maig

Aquí teniu el resultat de les vostres votacions. Esperem que hàgiu gaudit de les quatre històries finalistes del mes de maig i gràcies per la vostra participació en la votació. Cliqueu l'enllaç Show the Winner,  situat en la part de baix de la imatge per descobrir el guanyador. Us recordem que al mes de juny se celebrarà el darrer concurs de microrelats del curs actual i que les paraules amb què començarà aquest relat són:  Aquellos recuerdos me habían superado... Aquells records m'havien superat...

Benvinguts al món dels relats

Aquest viatge comença per transmetre-us el nostre amor pels microrelats. Com és possible contar una història en tan sols 10, 50 o 100 paraules?  Volem contagiar-vos d'aquesta passió per llegir i per escriure contes. Volem que us animeu a compartir les vostres històries cada mes i que aquestes històries ens facin pensar, riure o somiar, que "ens facin lliures". Tu pots contribuir a fer-nos viure aquesta experiència. Cada mes publicarem les paraules amb què haurà de començar la teva història i cada mes hi haurà un relat guanyador. Els relats s'encadenaran mes a mes. Podran participar alumnes i professors en categories diferents. Consulta les bases de la convocatòria en aquest blog i anima't. Si vols, et convidem també a fer comentaris a les nostres publicacions. Llegeix, pensa i escriu!