Passa al contingut principal

Relats guanyadors

Aquí teniu els relats guanyadors d'aquest curs...

MARÇ

A FLOR DE PIEL
Siempre supe que nunca había estado allí antes, en esa ciudad solo quedaba desesperación y agonía. Casas destrozadas por el impacto de las desmedidas bombas, cuerpos putrefactos esparcidos por las lúgubres calles. La locura y el miedo se apoderaron de las almas restantes. Mi cuerpo empezó a temblar. A lo lejos, se escuchaban los sollozos de lo que parecía una niña indefensa, contemplando lo que la guerra le había arrebatado. Una sensación de miedo, y terror corrompía mis sentidos. De repente, todo se acabó, las luces se encendieron, los créditos aparecieron y la gente se levantó de sus butacas.
David Gómez de la Torre

ABRIL

ESA ÚLTIMA NOCHE
Los créditos aparecieron y la gente se levantó de sus butacas. Era la última película que esa familia veía en su ciudad, ya que al día siguiente se mudaban. regresaron a su casa al anochecer, los vi entrar. Hacía dos semanas que los observaba desde el jardín, pero ellos nunca se habían fijado en mí.
Esa última noche no sería como las demás. Al dormirme, hebras blanquecinas, como telarañas, se desplegaron rápidamente y se depositaron en mi piel, cubriéndome. A los pocos días desperté y me reuní con las otras mariposas en ese jardín ya abandonado.
Núria Coll Timoner

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Microrelat guanyador del mes de maig

Aquí teniu el resultat de les vostres votacions. Esperem que hàgiu gaudit de les quatre històries finalistes del mes de maig i gràcies per la vostra participació en la votació. Cliqueu l'enllaç Show the Winner,  situat en la part de baix de la imatge per descobrir el guanyador. Us recordem que al mes de juny se celebrarà el darrer concurs de microrelats del curs actual i que les paraules amb què començarà aquest relat són:  Aquellos recuerdos me habían superado... Aquells records m'havien superat...

I a tu, perquè t'agrada llegir?

Si reflexionem per què ens agrada llegir, és possible que no hi hagi una mateixa resposta però amb seguretat els grans lectors podrien confirmar que llegir és un procés exponencial; l'interès per la lectura creix a mesura que augmenta el temps que li hi dediquem. Alguns no llegeixen mai i altres, en canvi, llegeixen sense aturar. Cerquen qualsevol moment lliure del dia, qualsevol racó, per agafar una història i formar part d'ella. Llegir és voler pertànyer a un altre món, una altra vida, una fantasia. Les imatges que donen vida a les paraules d'un text les creen els lectors (quina meravella) i cada lector d'una mateixa història crea les seves pròpies. La lectura ens atorga aquest poder. Empreu-lo! I A TU, PER QUÈ T'AGRADA LLEGIR? Comparteix amb tothom què significa la lectura per a tu. Volem escoltar les vostres veus i animar els qui no llegeixen mai a contagiar-se del plaer de la lectura. Esperem les vostres respostes!