Passa al contingut principal

Relats finalistes mes de juny

Aquí teniu els quatre microrelats finalistes del mes de juny. Trieu el vostre favorit!

¿ES ESTA LA VERDAD?
Aquellos recuerdos me habían superado, mi cabeza no lograba procesar aquella fotografía. ¿Quién era la niña que aparecía a mi lado? ¿Porque nos parecemos tanto? Esas dos preguntas rodaron por mi cabeza durante varios días, aun así, no lograba responderlas. Por eso decidí preguntarle a mi madre pero ella, muy confusa, me dijo que ni ella ni mi padre habían tomado esa fotografía y que por lo tanto, no sabían quién era la otra niña. Esa respuesta no era la que esperaba, ya que si ellos no me la sacaron, ¿quién fue?

A LA DERIVA
Aquells records m'havien superat. Vaig estar una eternitat caient, però no vaig notar el terra. Estava flotant, enmig de l'incommensurable buit de la meva ment. 

HOJAS CADUCAS
Aquellos recuerdos me habían superado, ya que hacía mucho que no me paraba a pensar en lo feliz que era antes. En aquellos tiempos me sentía muy bien conmigo misma y era muy feliz. Vivía mi vida por todo lo alto. Hasta que caí, lentamente pero caí. No entendí muy bien la razón, pero había visto cómo le sucedía lo mismo a mis compañeras. Toqué el suelo y empecé a pudrirme en la depresión. Nunca había estado tan abajo. Pero lo superé. Al fin y al cabo este es el destino de a las hojas caducas.

VIVIENDO DE RECUERDOS
Aquellos recuerdos me habían superado, no podía continuar así. Hacia aproximadamente once años que conocí a Edurne en un voluntariado de Malawi. Luego, nos casamos y al cabo de dos años le diagnosticaron leucemia. Al principio ella estaba bien y se mostraba muy fuerte y mínimamente feliz, hasta que la ingresaron crónicamente en el hospital. De cada día la veía peor. ¡No soportaba verla así! Meses después llegó a fallecer, sentí que el amor de mi vida y una enorme parte de mi había marchado con ella. Únicamente podía vivir de los maravillosos recuerdos que compartía con Edurne.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Microrelat guanyador del mes de maig

Aquí teniu el resultat de les vostres votacions. Esperem que hàgiu gaudit de les quatre històries finalistes del mes de maig i gràcies per la vostra participació en la votació. Cliqueu l'enllaç Show the Winner,  situat en la part de baix de la imatge per descobrir el guanyador. Us recordem que al mes de juny se celebrarà el darrer concurs de microrelats del curs actual i que les paraules amb què començarà aquest relat són:  Aquellos recuerdos me habían superado... Aquells records m'havien superat...

I a tu, perquè t'agrada llegir?

Si reflexionem per què ens agrada llegir, és possible que no hi hagi una mateixa resposta però amb seguretat els grans lectors podrien confirmar que llegir és un procés exponencial; l'interès per la lectura creix a mesura que augmenta el temps que li hi dediquem. Alguns no llegeixen mai i altres, en canvi, llegeixen sense aturar. Cerquen qualsevol moment lliure del dia, qualsevol racó, per agafar una història i formar part d'ella. Llegir és voler pertànyer a un altre món, una altra vida, una fantasia. Les imatges que donen vida a les paraules d'un text les creen els lectors (quina meravella) i cada lector d'una mateixa història crea les seves pròpies. La lectura ens atorga aquest poder. Empreu-lo! I A TU, PER QUÈ T'AGRADA LLEGIR? Comparteix amb tothom què significa la lectura per a tu. Volem escoltar les vostres veus i animar els qui no llegeixen mai a contagiar-se del plaer de la lectura. Esperem les vostres respostes!